شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات  پزشکیان: آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای هیچ مشکلی از نظر سلامتی ندارد/ دو دیدار با ایشان داشتم جزییات صدا‌های انفجار شنیده‌شده در جزیره خارگ اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع حوزه حمل و نقل هوایی؛ ادعای تصمیم ایران برای مقابله به مثل کذب است/ مذاکرات برای رفع موضوع در جریان است هشدار سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا و اسرائیل: این‌بار ضربات ایران سنگین‌تر خواهد بود عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی: ترک کردن را خوب تمرین کنید! پزشکیان به فاکس‌نیوز: برابر حمله مقاومت می‌کنیم؛ ایران تسلیم نمی‌شود سردار رضایی: رئیس‌جمهور موضع و صدای‌ حقوق ملت ایران را به جهان رساند خاتمی: رئیس‌جمهور سازمان ملل را به دادگاه تبدیل کرد واکنش غریب‌آبادی به ادعاهای نتانیاهو: جهان فریب روایت‌سازی را نمی‌خورد

پیشنهاد مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تقویت نقش ثبات‌ساز صندوق توسعه ملی

پیشنهاد مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تقویت نقش ثبات‌ساز صندوق توسعه ملی اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تقویت نقش ثبات ساز صندوق توسعه ملی پیشنهاد کردند که هر ساله مبلغی ثابت از محل درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز در اختیار دولت قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز چهارشنبه (8تیر) در چهاردهمین جلسه خود به سیاست کلی مربوط به تقویت نقش صندوق توسعه ملی در پیشرفت اقتصادی عدالت محور در برنامه هفتم توسعه پرداختند.

 

در این جلسه که به ریاست محمدباقر ذوالقدر و با حضور برخی اعضای مجمع و نمایندگانی از دولت، مجلس و قوه قضاییه و ستاد کل نیروی‌های مسلح برگزار شد، مواد دیگری از سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه مورد بررسی قرار گرفت.

 

اعضای کمیسیون مشترک در جهت تقویت نقش ثبات ساز صندوق توسعه ملی پیشنهاد کردند: هر ساله مبلغی ثابت از محل درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز در اختیار دولت قرار گیرد. همچنین اختصاص وجوه مربوط به هزینه عملیاتی و سرمایه گذاری به شرکت ملت نفت و شرکت ملی گاز، در ازای تولید نفت و گاز، به تصویب اعضای کمیسیون مشترک رسید.

 

در این جلسه، محسن رضایی، علی لاریجانی، محمدرضا باهنر، غلامرضا آقازاده، سید مرتضی نبوی، مجید انصاری، داود دانش جعفری، حسین مظفر و پرویز داودی، معاون سازمان برنامه و بودجه به نمایندگی از دولت و مدیرعامل صندوق توسعه ملی، دیدگاههای خود را پیرامون بازتعریف نقش صندوق توسعه ملی و نقش آن در رفع مشکلات و ایجاد جهش اقتصادی بیان کردند.

 

بندهای پیشنهادی کمیسیون مشترک مجمع تشخیص نظام در جلسات صحن مجمع با حضور همه اعضا و دستگاه های مرتبط با موضوع هر یک از بندها، نهایی شده و به محضر مقام معظم رهبری تقدیم می شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار